Handla online

Om Next2Vet

Next2Vet är en veterinärgrossist i Ystad som vill jobba enkelt, effektivt och personligt. Vi vill vara veterinärens bästa vän och tillhandahålla all den utrustning som en veterinär behöver och marknadsför därför ett komplett sortiment av förbrukningsvaror, instrument och medicinteknisk utrustning för veterinärer.

Next2Vet startades 2012 av Lars Olsson efter att ha jobbat nära veterinärer i många år. Filosofin bakom företaget är att hjälpa våra kunder växa och utvecklas, inte bara genom att tillhandahålla rätt utrustning men även genom att bistå med kunskap och erfarenhet. Vi kan våra produkter.

Att vara kund hos Next2Vet ska vara enkelt och personligt. Vi jobbar med personliga kundbesök där vi informerar om våra produkter och hjälper våra kunder hitta rätt utrustning och förbrukningsvaror. Det är enkelt att kontakta oss och alla kunder har en personlig kontakt med våra medarbetare. Det går också bra att beställa direkt i vår webshop.

Vårt löfte till våra kunder är att det ska vara enkel och personligt att handla av oss:

  • Fri frakt och Fri retur – Alla beställningar över 2.500 SEK levereras fraktfritt inom Sverige. Varor som vi normalt har i lager och är i säljbart skick kan returneras utan kostnad inom 10 dagar.
  • Snabba leveranser – Beställningar som görs innan kl. 10.00 skickas samma dag och når er normalt inom 1-2 arbetsdagar.
  • Nöjd kund-garanti – Vi arbetar hårt för att ha nöjda kunder. Om du som kund inte är nöjd med din beställning, kontakta oss så gör vi vårt bästa för att lösa problemet snabbt och enkelt!

© 2021 Next2Vet | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket